KARIBU

Kategori:  Karibu – Tags: brystkræft, senfølger, kemoterapi, strålebehandling  

Den 18.oktober 2013 blev mit liv ændret – det var dagen, hvor jeg fik stillet diagnosen brystkræft.

Først gik jeg i chok, måtte bede min kæreste om at tage over og stille lægerne alle de relevante spørgsmål, alt imens jeg gik i opløsning ovre i et hjørne af lokalet.

Da det værste chok havde fortaget sig gjorde jeg som jeg altid har gjort for at overleve – jeg organiserede mig ud af fremtidige tænkelige udfordringer. Hele tiden med det for øje, at jeg i virkeligheden kunne klare det hele selv. Fryseren blev fyldt og alle mulige kriser blev gennemtænkt og actionsplaner nedfældet. Dette har været min redningsplanke altid – handling. Jo færre handlingsmuligheder jo større angst.

En af mine mange tiltag var, at jeg oprettede en lukket gruppe på Facebook under navnet KARIBU. Karibu er swahili for ordet velkommen og begrebet “du er velkommen, kom ind” og min gruppe var ment som et kærligt kontaktled mellem min familie, venner og mig i det næste halve års tid.

Denne side er en genfortælling, fra da jeg fik diagnosen og til idag. Fortællingen vil være en blanding af efter- tanker ( skrevet i kursiv ) og mine indlæg på Facebook fra under forløbet på KARIBU, krydret med links og billeder fra venner og familie.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *